BUNADSØLV

Vi lagerfører bunadsølv til nesten alle distrikter i Norge​

Velkommen til vår nettbutikk med bunadsølv fra norske  kvalitetsprodusenter. Vi fører et stort utvalg av bunadsølv til de fleste av Norges distrikter, samt bunadsbelter, bunadparaplyer og bunadhårspenner. Vi har over 150 års erfaring med bunadsølv og vi har i produksjon en rekke lokale søljer samt veskelås med røtter i Gudbrandsdalen tilbake til 1800 tallet. Trenger bunadsølvet ditt en rens? På verkstedet vårt i gågata på Lillehammer kan vi tromle bunadsølvet ditt, slik at det vil se tilnærmet nytt ut.

Rask levering og fraktfritt over 900,-

Håndlaget Bunadsølv hos Gullsmed J. Frisenberg

Vi er svært stolte av å presentere vårt svært eksklusive, unike og 100% håndlagde bunadsølv til Gudbrandsdalens bunader og drakter. Her er det ingen snarveier til ferdig resultat og selv den minste lille sølvtråd er laget på vårt verksted i gågata på Lillehammer. Dette er håndverk av av svært høyt nivå utført av en av norges dyktigste filigransarbeidere.

Søljene er reproduksjoner av vårt gamle bunadsølv som var i produksjon fra 1870-1950. Bunadsølvet ble i sin tid samlet på reiser som grunnlegger Julius Frisenberg og hans gode venn, grunnleggeren av De Sandvigske samlinger på Maihaugen, Anders Sandvig, gjorde mellom gårder i Gudbrandsdalen i siste halvdel av 1800- tallet. Bunadsølvet er nå revitalisert i all sin prakt og her vil du få søljer av unik kvalitet og historie som du ikke finner andre steder.

 

Vi fører bunadssølv i vår nettbutikk med et stort utvalg av bunadsølv og bunadsbelter til de fleste distriktene i Norge. Det meste av bunadsølvet i vår nettbutikk er produsert av Sylvsmidja på Voss, men vi fører også bunadsølv fra andre større og mindre produsenter i Norge. Skulle det være noe du ikke finner i nettbutikken, så kan vi kanskje bestille det til deg. Send oss gjerne en mail på post@frisenberg.no Fri frakt på alle ordre over 800,- ellers er det 69,- i fast porto og ekspedisjon til hele Norge. Ønsker du ikke handle på nett, kan du besøke oss i gågata på Lillehammer.