Frakt / levering

Alle våre priser er inklusiv merverdiavgift. Din bestilling vil normalt bli behandlet innen 24 timer etter at bestillingen er registrert. Ordre fra frisenberg.no blir sendt som pakke i postkassen fra Posten Norge og som servicepakke til hentested ved ordre over kr 5000,-  Normal leveringstid vil være mellom 1 og 10 virkedager, avhengig av hvor i landet du bor og om varen er på vårt lager eller eksternt lager. Varer sendt til hentested som ikke blir hentet, eller nektet mottatt, vil bli returnert til oss på kundens regning. Dette beløp er satt til NOK 300,- Pakker til postkasse som sendes i retur til oss pga manglende merking av postkasse eller hvor adressen ikke er registrert hos folkeregisteret eller posten.no, trekkes 160,- ved en eventuell refusjon. Skal pakken sendes på nytt betaler kunden ny frakt (79,-). Vi tar forbehold om at noen ringstørrelser må bestilles og følgelig vil leveringstiden bli noe lenger. Vi tar kontakt pr e-post om så er tilfelle. Vi sender fraktfritt i Norge ved ordre/varer over 900,- inkludert rabatt  (79,- i frakt for ordre under 900,- eksl frakt) Unntak er Svalbard der det tilkommer frakttillegg på 250,- pga tillegg fra Posten Norge.

Bytting

Du har full bytterett på alle varer kjøpt gjennom frisenberg.no. Gi oss beskjed om hva du ønsker å bytte til (legges ved returforsendelsen) så sørger vi for at du får riktig vare tilbake. Kunden dekker selv fraktkostnader forbundet med retur. Frisenberg sender nye vare kostnadsfritt. Et eventuelt restbeløp (ved bytte til en rimeligere vare) eller dersom du ønsker pengene tilbake, blir overført til kontonr. på det kortet som ble benyttet ved handelen. Varer kjøpt i november og desember har full bytterett til 10. januar.

Angrerett

Hvordan returnerer jeg varen? For å benytte angreretten må det gis melding til Frisenberg innen fristen utløper – 14 dager. Det stilles ikke formkrav til meldingen, men denne bør av bevismessige årsaker være skriftlig. Videre forutsettes det at varen kan returneres i vesentlig samme stand og mengde. Ved beskadigelse eller forringelse som skyldes uaktsomhet eller manglende omsorg fra forbrukerens side vil angreretten ikke kunne gjøres gjeldende. Ringer og annet som som er gravert etter ønske fra kunden blir ved retur belastet 300,- i gebyr pr. enhet for å fjerne graveringen igjen. Enkelte graverte varer tas ikke i retur, men dette opplyses det om øverst på siden for de varene det gjelder. Ved retur av varer under 900,- refunderes varen(e) , med fradrag av porto/frakt (79,-)

Vare som skal returneres sendes til:

J. Frisenberg AS
Storgata 74
2609 Lillehammer

Varen returneres komplett i den originale emballasjen (det må ikke skrives direkte på emballasjen).Du er selv ansvarlig for retursendingen og det oppfordres til å benytte en sendeform som gir mulighet for pakkesporing, samt erstatning dersom varen skulle bli skadet eller tapt under sending. Returkostnadene bæres av forbrukeren (jf. Angrerettloven § 15 første ledd).

Reklamasjon/skade under frakt

Reklamasjon skjer ved feil eller mangler på varen. Vi tar returkostnaden ved reklamasjoner. Alle varer blir kontrollert for feil og mangler før de blir pakket og sendt til deg som kunde. Oppstår det skade under frakt, og det er synlig skade på emballasje, signer kun med forbehold. Ta kontakt med oss slik at vi kan ordne opp i situasjonen!

Angrerettloven

Angrerettloven gir deg mulighet til å angre på varer eller tjenester som er kjøpt ved fjernsalg eller utenfor fast utsalgssted – slik som på internett, telefon eller dørsalg.Du behøver ikke å begrunne overfor selgeren hvorfor du vil gå fra kjøpsavtalen – og kan i ro og mak undersøke varen for å gjøre deg opp en formening om du ønsker å beholde den.Du har angrerett i 14 dager, men i visse tilfeller forlenges fristen til 3 måneder og i enkelte tilfeller til 1 år. Ønsker du å returnere varen, må den være i tilnærmet samme stand og mengde som da du mottok den.Selv om du ikke har angrerett eller angrefristen er gått ut, har du selvfølgelig rett til å reklamere på varen eller tjenesten dersom den har feil eller mangler.Dersom du ikke henter pakken og forholder deg ellers helt passiv, vil dette ikke gi oss noen indikasjoner om hvorfor pakken ikke er hentet. Du vil da ikke ha oppfylt kravene som stilles til deg i henhold til Angrerettloven §11 og §13, og mister således retten til å gå fra avtalen. Du vil da bli belastet med frakt kostnader tur retur og et gebyr pålydende kr 300,- til Frisenberg for behandling av saken.

Forbehold

Gullsmed J. Frisenberg forbeholder seg retten til å kansellere et kjøp/salg ved eventuelle feil på siden slik som pris, produktinfo etc. I de tilfeller vi promoterer gratis gravering, så gjelder det 1 stk navn og dato på hver varelinje. (F.eks. består settet av 4 deler bestikk, så er 1 del gratis gravert) Varer som er gravert tas ikke i retur.

Vi gjør også oppmerksom at tillegg kan forkomme på enkelte ringstørrelser over str 62 fra enkelte leverandører. I de tilfeller tar vi kontakt i forkant.

Kundeklubbens rabatter gjelder ordinære varer og gjelder ikke på allerede nedsatte/rabatterte varer. Vi tar også forbehold om at salgsvarer kan være utsolgt.

Kundeklubbens rabatter gjelder alle ordinære varer, men med enkelte unntak som feks gavekort, refatting av diamanter, spesial arbeid/avtaler og enkelte varer som av ulike grunner ikke kan tilbys klubbrabatt. 

Gullsmed J. Frisenberg
Storgt. 74,
2609 Lillehammer

Tlf: 61 25 03 36
post@frisenberg.no
Org. nr: 994480596