Nyttig å vite
om diamanter

Velkommen til vår nettbutikk med diamanter til svært gode priser! Vi er idag en av landets eldste forhandlere av diamanter og har i løpet av årene bygget et bredt nettverk av trygge og solide leverandører som vi vet leverer kvaliteten vi forventer. Disse leverandørene leverer også til mange av de store kjedene i Norge. Forskjellen er at vi kjøper direkte fra leverandørene til de store kjedene, til omtrent de samme prisene. Vi hopper rett og slett over et ledd i verdikjeden, samtidig med at vi tilpasser, setter i stener etc på eget verksted istedet for å kjøpe inn disse tjenestene.

Summen av dette og at vi har den faglige kompetansen til å kontrollere, samt utføre dette, gjør at vi anslagsvis ligger 30-60% under de fleste kjedenes listepriser, men uten å senke kvaliteten. Ønsker du ikke handle over nett, så har vi selvfølgelig de samme suverene prisene i butikken i gågata på Lillehammer.

1x050 EM 025 TW SI GU 42000 Diamanter Diamanter

Merk deg disse 3 hovedpunktene
når du skal kjøpe diamanter

Se alltid etter om diamanter over 0,40 ct leveres med GIA sertifikat.

Det er det mest annerkjente og uavhengige sertifiseringen i gullsmedbransjen. Har diamanten GIA sertifikat kan du være trygg på hva at det du kjøper er det du får.

Styr unna klarhetsforbedrede diamanter

Styr unna klarhetsforbedrede diamanter også kalt CE diamanter som står for og også kalt Clarity enchanged diamonds. Dette er det flere tilbydere på nett som skriver er NATURLIGE diamanter som er klarhetsforbedret. Dette er forsåvidt riktig, men det er i realiteten dårlige naturlige diamanter som er forbedret med en silikonmasse. Dette ser bra ut frem til den dagen en gullsmed må varme på ringen for å forsterke en klo eller regulering. Da ryker og bobler diamanten og den er i realitet verdiløs. Flere hundre nordmenn blir lurt og forledet av dette hvert år og kjøper i god tro fra useriøse aktører som spiller på folks manglende fagkunnskap og mulighet for kontroll.

Sammenlign alltid hvilken kvalitet du får for prisen du betaler

Se aldri på før/nå priser og rabatter. Det er dessverre mange aktører med helt useriøse førpriser og %er som forbrukerrådet og konkurransetilsynet ikke tar tak i. Derfor må du sammenligne pris og kvalitet.

Med disse 3 punktene og bruk av en etablert faghandel, så bør du gå en trygg handel i møte.

Finn din favoritt

Personlige og varige minner

Se utvalget av diamantringer, allianseringer, forlovelsesringer, frierringer og gifteringer fra The Raphael Collection. Ringene er håndlaget i England av høy kvalitet til suverene priser. For deg som er ute etter det lille ekstra. Produksjonstid ca 2-4 uker. Vi kan få det til raskere om det haster.
rahael stack3 Diamanter Diamanter