Nyttig å vite
om diamanter

Velkommen til vår nettbutikk med diamanter til svært gode priser! Vi er idag en av landets eldste forhandlere av diamanter og har i løpet av årene bygget et bredt nettverk av trygge og solide leverandører som vi vet leverer kvaliteten vi forventer. Disse leverandørene leverer også til mange av de store kjedene i Norge. Forskjellen er at vi kjøper direkte fra leverandørene til de store kjedene, til omtrent de samme prisene. Vi hopper rett og slett over et ledd i verdikjeden, samtidig med at vi tilpasser, setter i stener etc på eget verksted istedet for å kjøpe inn disse tjenestene.

Summen av dette og at vi har den faglige kompetansen til å kontrollere, samt utføre dette, gjør at vi anslagsvis ligger 30-60% under de fleste kjedenes listepriser, men uten å senke kvaliteten. Ønsker du ikke handle over nett, så har vi selvfølgelig de samme suverene prisene i butikken i gågata på Lillehammer.

Merk deg disse 3 hovedpunktene når du skal kjøpe diamanter

Med disse 3 punktene og bruk av en etablert faghandel, så bør du gå en trygg handel i møte.

Finn din favoritt

Vi er en av landets eldste forhandlere av kvalitetsdiamanter til suverene priser uten å senke service eller kvalitet. Vi er frittstående og stolte av å ha et stort og solid verksted, med service og fag i høysetet sammen med deg som kunde.

Allianseringer

Allianseringer

Se utvalget
Enstens diamantringer

Enstens diamantringer

Se utvalget
Enstens diamant ørepynt

Enstens diamant ørepynt

Se utvalget
Enstens diamantanheng

Enstens diamantanheng

Se utvalget

Personlige
og varige minner

Se utvalget av diamantringer, allianseringer, forlovelsesringer, frierringer og gifteringer fra The Raphael Collection. Ringene er håndlaget i England av høy kvalitet til suverene priser. For deg som er ute etter det lille ekstra. Produksjonstid ca 2-4 uker. Vi kan få det til raskere om det haster.

Se utvalget