Maanesten – Sage Single Ørepynt

Sage Singel Øredobb er en del av Maanestens Chakra Kolleksjon. Samlingen utforsker kroppens energipunkter kalt chakraer, som ifølge hinduistiske og buddhistiske tradisjoner påvirker kropp og sjel. I Chakra kolleksjon er hver form og stein nøye utvalgt for å koble deg til chakraene dine og bringe balanse og harmoni.
Øredobbens mange vakre steiner forbinder deg med alle de syv chakraene. Vær oppmerksom på at øredobben selges enkeltvis.
Materialer: Kunzite, rosa turmalin, sodalitt, citrin, rød onyx, rød korall, hessonitt granat, rosa granat, ametyst, turkis, tigerøye, labradoritt, solstein, jordbærkvarts og resirkulert sterlingsølv (925) belagt med 18 karat gull.
Størrelse: 8 cm.

kr 1.200,-

Varenummer: 9829A Kategori:

Velkommen til vår nettbutikk med smykker fra det danske merket Maanesten. Trendmerket Maanesten ble grunnlagt i 2010 av smykkedesigner Lotte Callesen og kreativ direktør Henrik Callesen. Smykkene er laget for og til alle. Her kan du drømme deg bort i et fortryllende univers med glitrende smykker som kan kombineres på uendelige måter, for å finne din personlige stil. Vi har alltid gratis frakt over 900,- fra vår nettbutikk (79,- i fast fraktpris på bestillinger under 900,-). På enkelte ring-modeller vil det være et tillegg for ringer i størrelse fra 61 og oppover. Vi gjør da jobben gratis, men har en kostpris på 250,- for å dekke inn ekstra sølv *Forutsatt at ringen er mulig å regulere til ønsket størrelse

Del dette produktet med venner