Pia&Per – Hjertering i sølv med håndmalt rosemotiv

Det håndmalte rosemotivet har vært med Pia & Per sin kolleksjon siden 1970. Ringen er laget av 925 sølv og hvit glassemalje med håndmalt rosemotiv.

De myke linjene og det fine, klassiske rosemotivet på emaljen gjør denne hjerteringen til et vakkert smykke på små barnehender.

Ringskinnen er regulerbar slik at dere selv kan ta den inn eller ut etter behov, noe som gjør at barnet kan bære ringen i mange år fremover.

En glimrende gave til dåp, navnefest eller bursdag.

kr 565,-

Varenummer: 220310 Kategorier: , , ,

Velkommen til vår nettbutikk med Pia og Per barnesmykker der vi har et stort utvalg av ringer, anheng, kjeder, ørepynt og armlenker. Vi har alltid gratis frakt over 900,- fra vår nettbutikk (79,- i fast fraktpris på bestillinger under 900,-) Pia og Per barnesmykker er norsk design i 925 sølv og ekte glassemalje. Pia&Per lages av gullsmed Arne Nordlie AS. Kolleksjonen består av sølv-, gull- og sølv/emalje-smykker. I tillegg har vi bestikk i stål og servise i porselen. Mange har nok et smykke liggende fra dåpen og det er smykker av høy kvalitet med lange tradisjoner. Det er varige gaver og varige minner. Alle smykkene blir levert i fine gaveesker .

Del dette produktet med venner