/////Huldresølv- sølv-ring-Tvunnet med 8 x 10 mm cabochonslipt månesten

Huldresølv- sølv-ring-Tvunnet med 8 x 10 mm cabochonslipt månesten

kr 1.410

Huldresølv-sølvring-tvunnet m/10 x 12 mm m/ grå månestein. Str. 54

Ringstørrelse * 

Velg din ringstørrelse.

Varenummer: h-340176-10 Kategori:
Brands

Velkommen til vår nettbutikk med Huldresølv smykker der vi har et stort utvalg av ringer, anheng, kjeder, ørepynt og armlenker. Stort utvalg av Huldresølv og gratis frakt  over kr 500,-  (kr49,- i fast fraktpris under 500,-)fra vår nettbutikk.

Huldresølv er en familieeid håndverksbedrift som designer og lager sølvsmykker og draktsølv. Smykkene er inspirert av norsk tradisjon, folketro og mystikk kombinert med det internasjonale trendbildet.

Huldresølv ble etablert i 1994 av fjerde generasjons gullsmed og diplomgemmolog Elise Thiis-Evensen. Vi er stolte av å levere et helnorsk produkt – håndlaget i Telemark. Fem gullsmeder jobber fulltid med produksjon av smykkene, i lyse og flotte lokaler som er spesialdesignet for arbeidet. Resultatet er smykker med en sjel, historie og kvalitet som norske kvinner kan bære med stolthet, glede og god samvittighet – livet ut.

Beskrivelse

Huldresølv- sølv-ring-Tvunnet med 8 x 10 mm cabochonslipt månesten som hviler på en tvunnet ringskinne. Fin alene, flott med flere sammen! Lages med flere vakre stener. Str sten 10×8 mm

Tilleggsinformasjon

Materiale / Metall

MELD DEG INN I VÅR KUNDEKLUBB, OG FÅ

10% rabatt

Som medlem i kundeklubben har du til enhver tid -10% på alle ordinære varer i vår butikk og nettbutikk.

 

Få informasjon om gode tilbud, handledager, visninger, nyheter og aktiviteter.