Hjem » Produkter » Smykker » Ørepynt » Ørepynt » Huldresølv-sølv-creol TVUNNET CREOL.

Huldresølv-sølv-creol TVUNNET CREOL.

kr 1.180

Huldresølv-sølv-creol TVUNNET.18×3 mm

Varenummer: h-310176 Kategori:
Brands

Velkommen til vår nettbutikk med Huldresølv smykker der vi har et stort utvalg av ringer, anheng, kjeder, ørepynt og armlenker. Stort utvalg av Huldresølv og gratis frakt  over kr 500,-  (kr49,- i fast fraktpris under 500,-)fra vår nettbutikk.

Huldresølv er en familieeid håndverksbedrift som designer og lager sølvsmykker og draktsølv. Smykkene er inspirert av norsk tradisjon, folketro og mystikk kombinert med det internasjonale trendbildet.

Huldresølv ble etablert i 1994 av fjerde generasjons gullsmed og diplomgemmolog Elise Thiis-Evensen. Vi er stolte av å levere et helnorsk produkt – håndlaget i Telemark. Fem gullsmeder jobber fulltid med produksjon av smykkene, i lyse og flotte lokaler som er spesialdesignet for arbeidet. Resultatet er smykker med en sjel, historie og kvalitet som norske kvinner kan bære med stolthet, glede og god samvittighet – livet ut.

Beskrivelse

Huldresølv-sølv-creol TVUNNET CREOL. En flott ørepynt utformet av en tvunnet tråd i oksidert i  sølv 925. Kan pyntes med «heng» av perle eller sten. Diameter : 20 mm

Tilleggsinformasjon

Materiale / Metall