Ole Lynggaard – BoHo – Earclip stor i 18k gult gull med diamanter

BoHo Branch øreklemme stor er laget av 18 karat gult gull med 5 håndsatte diamanter, 0,05 ct TW/VS, samt en 1,2 karat 6 mm opal
Øreklemmen har to maljer til anheng
De hamrede og polerte gullflatene er håndbehandlet av mestergullsmeder

Selges enkeltvis, tilgjengelig for venstre eller høyre øre. Skriv i kommentarfeltet hvilket øre du ønsker

Perlen på bildet finner du her

Vennligst merk: Siden edelstener er naturlige materialer, er hver stein helt unik. De vil variere i farge og har individuelle, unike inneslutninger og funksjoner. Nettbilder av steiner er kun representanter for den unike steinen du vil motta når du bestiller produktet, ikke den eksakte steinen.

Designet av Charlotte Lynggaard

kr 47.450,-

Varenummer: A2936-401 Kategorier: ,

Velkommen til vår nettbutikk med norges største utvalg av Ole Lynggaard smykker på nett. Vi har et stort utvalg av ringer, anheng, kjeder, ørepynt og armlenker. Vi har alltid gratis frakt over 900,- fra vår nettbutikk (79,- i fast fraktpris på bestillinger under 900,-) På enkelte ringmodeller vil det være et tillegg for ringer i størrelse fra 60 og oppover, vi tar da kontakt med deg. Ole Lynggaard Copenhagen ble etablert i 1963 av Ole Lynggaard. Ole studerte og arbeidet i Tyskland, Paris, New York, San Fransico og Japan før han vendte tilbake til Danmark og kjøpte et lite verksted som han sakte men sikkert har bygget opp til å bli et meget velronomert smykkemerke med et et stort verksted på Hellerup i København. I 2008 ble Ole Lynggaard Kongelig Hoffleverandør. Familien har alltid vært innvolvert i drift og design. Charlotte Lynggaard, Oles datter, ble med i virksomheten i 1992. Charlotte er utdannet gullsmed og smykkedesigner. Hennes luksuriøse design passer til alle type kvinner, uansett om de er sofistikserte, feminine eller moderne. Charlottes evne til å fange helt spesielle former og uttrykk gir smykkene en elegant og røff look, med en spektakulær finish. "Det er altid meget inspirerende at designe smykker, hvor kun fantasien sætter grænser. Man presser sig selv, man bliver utfordret. Jeg er meget glad for og stolt af resultatet" - Charlotte Lynggaard Ta en titt på Charlottes og Ole Lynggaards nydelige smykker i vår nettbutikk. Ingen matcher kvalitet og design, spør du oss! God fornøyelse!

Del dette produktet med venner