OLE LYNGGAARD COPENHAGEN – BoHo – Earclip stor i 18k gult gull med diamanter

BoHo Branch øreklemme stor er laget av 18 karat gult gull med 5 håndsatte diamanter, 0,05 ct TW/VS, samt en 1,2 karat 6 mm opal
Øreklemmen har to maljer til anheng
De hamrede og polerte gullflatene er håndbehandlet av mestergullsmeder

Selges enkeltvis, tilgjengelig for venstre eller høyre øre. Skriv i kommentarfeltet hvilket øre du ønsker

Perlen på bildet finner du her

Vennligst merk: Siden edelstener er naturlige materialer, er hver stein helt unik. De vil variere i farge og har individuelle, unike inneslutninger og funksjoner. Nettbilder av steiner er kun representanter for den unike steinen du vil motta når du bestiller produktet, ikke den eksakte steinen.

Designet av Charlotte Lynggaard

kr 47.450,-

Varenummer: A2936-401 Kategorier: ,

OLE LYNGGAARD COPENHAGEN er et eksklusivt, dansk smykkehus grunnlagt i 1963 av Ole Lynggaard. I over 60 år har virksomheten skapt smykkekolleksjoner av utsøkt håndverk og unikt design. Smykkene er designet av Ole Lynggaard, Charlotte Lynggaard og Sofia Lynggaard Normann. Virksomhetens gullsmedverksted ligger nord for København og er det største i Skandinavia. Smykkene forhandles i hele verden hos 200 utvalgte forhandlere og i fem egne retailbutikker. I vår nettbutikk finner du Norges største utvalg av OLE LYNGGAARD COPENHAGEN smykker. Vi har alltid gratis frakt over 900,- fra vår nettbutikk (79,- i fast fraktpris på bestillinger under 900,-) På enkelte ringmodeller vil det være et tillegg for ringer i størrelse fra 60 og oppover, vi tar da kontakt med deg.

Del dette produktet med venner