Dulong – Piccolo ørepynt, Marina lang – Velg mellom 18k gult gull eller sølv

Piccolo Marina øreringer er laget i 18k gult gull eller sølv, med ferskvannsperler og 2 TW/VS brillianter – Totalt 0,02 ct
Lengde ca 9 cm

Piccolo Marina øreringer er laget for å gi glød til ansiktet ditt, fremheve kinnbeina dine og få øynene dine til å skinne. De eksklusive ferskvannsperlene gir øreringene et klassisk og feminint utseende.
Øreringene kan hektes opp bak øreflippen for et vakkert uttrykk med en overdådig, men harmonisk, liten rikdom av perler som skaper nysgjerrighet. Du kan også la øreringene henge i full lengde for å skape en elegant og kul look.

Det ligger mange timer med håndverk bak hvert eneste sett med Piccolo Marina øreringer. De vakre, håndlagde sirklene i smykket er en signatur i Dulongs Piccolo kolleksjoner. De skaper et forlokkende lys, som minner om små lysende soler når smykket er i bevegelse. Øreringene er delikate og behagelige å ha på seg i hverdagen.

Merk at perler er et organisk materiale som ikke tåler såpe, kremer eller parfyme.

Andre smykker i Marina-serien finner du her

kr 5.500kr 12.400,-

Varenummer: PIC1-2507 Kategorier: ,

Dulong Fine Jewelry har siden 2005 skapt kolleksjoner av øreringer, armbånd, halssmykker og vedheng i de fineste materialer, som 18 K gull, perler og diamanter. Smykkefirmaet ble startet som et unikt partnerskap mellom Marianne Dulong, juveler, og Anja Camilla Alajdi, designer og anerkjent stylist. Dulong Fine Jewelry er i dag et av de mest eksklusive smykkemerkene i Danmark med fokus på kompromissløst håndverk. Balansen mellom smykkenes klassiske, rå og glamorøse karakter tiltaler den stilsikre kvinnen, som gjerne skiller seg ut fra mengden og som ikke går på kompromiss med hverken kvalitet eller eksklusivitet. Vi har alltid gratis frakt over 800,- fra vår nettbutikk (69,- i fast fraktpris på bestillinger under 800,-) På enkelte ringmodeller vil det være et tillegg for ringer i størrelse fra 61 og oppover. Vi gjør da jobben gratis, men har en kostpris på 250,-/500,- for å dekke inn ekstra sølv/gull. *Forutsatt at ringen er mulig å regulere til ønsket størrelse

Del dette produktet med venner