Tom Wood – Billie Chain

The Billie Chain is a light and delicate necklace with small square cut shapes linked together, making a modern and timeless piece. A unisex style easy to combine with other chains from our collection.

Made with solid 925 sterling silver, in a polished finish, plated with white rhodium to strengthen the surface and prevent tarnishing.

Recycled 925 sterling silver
White rhodium plating

Chain Width / 2.6 mm

 

kr 2.699,-

Varenummer: N10306NA01S925 Kategori:

Velkommen til vår nettbutikk med smykker fra Tom Wood. Et utvalg av de klassiske signetringene, andre ringer, creoler, hoops, armbånd halskjeder og ørepynt. Tom Wood er et norsk livsstilsmerke som ble etablert I 2013 av grunnlegger og kreativ direktør Mona Jensen, med hovedkvarter i Oslo. Med oppmerksomhet på detaljer og håndverk med høy kvalitet, har Tom Wood introdusert en ny og moderne vri på klassiske smykker. Flere av designene anses som unisex, og det var med de kraftige unisex ringene i sølv at Tom Wood virkelig slo igjennom i den norske moteverden. I dag er de verdenskjente, og slipper 2 nye kolleksjoner i året. Ved siden av smykker har de også en kleskolleksjon og en solbrillekolleksjon.

Del dette produktet med venner