Maanesten – Katinka Necklace

Katinka er som en blomstereng og er perfekt for sommeren. Halskjedet er laget av krystaller i sommerlige farger og har en blomst som anheng.
Materialer: Resirkulert sterlingsølv (925) belagt med 18 karat gull, akvamarin, citrin, rosenkvarts, månestein, krystallkvarts, sitron kvarts, solstein, tigerøye, labradoritt, granat, røykkvarts og rosa turmalin.
Størrelse: 40 cm + 5 cm forlenget kjede

kr 1.400,-

Varenummer: 2656A Kategori:

Velkommen til vår nettbutikk med smykker fra det danske merket Maanesten. Trendmerket Maanesten ble grunnlagt i 2010 av smykkedesigner Lotte Callesen og kreativ direktør Henrik Callesen. Smykkene er laget for og til alle. Her kan du drømme deg bort i et fortryllende univers med glitrende smykker som kan kombineres på uendelige måter, for å finne din personlige stil. Vi har alltid gratis frakt over 900,- fra vår nettbutikk (79,- i fast fraktpris på bestillinger under 900,-). På enkelte ring-modeller vil det være et tillegg for ringer i størrelse fra 61 og oppover. Vi gjør da jobben gratis, men har en kostpris på 250,- for å dekke inn ekstra sølv *Forutsatt at ringen er mulig å regulere til ønsket størrelse

Del dette produktet med venner