Maanesten – Calida Ild Halskjede

Calida har et anheng med en vakker solsten i. Det sies at steinen kan øke livskraften ved å bringe ny energi. På kjedet sitter det krystaller og stener som tourmalin som symboliserer kjærlighet og egenpleie, karneol som sies kan være en hjelpende hånd i overganger, og rosa granat som kan bringe kjærlighet og hell på din vei.

Materialer: resirkulert sterlingsølv (925) belagt med 18 karat gull, solsten, tourmalin, citrin, karneol, tigerøye, rosa granat, gul agat og champagnefargede zirkoner.

kr 1.300,-

Varenummer: 2671A Kategori:

Velkommen til vår nettbutikk med smykker fra det danske merket Maanesten. Trendmerket Maanesten ble grunnlagt i 2010 av smykkedesigner Lotte Callesen og kreativ direktør Henrik Callesen. Smykkene er laget for og til alle. Her kan du drømme deg bort i et fortryllende univers med glitrende smykker som kan kombineres på uendelige måter, for å finne din personlige stil. Vi har alltid gratis frakt over 900,- fra vår nettbutikk (79,- i fast fraktpris på bestillinger under 900,-). På enkelte ring-modeller vil det være et tillegg for ringer i størrelse fra 61 og oppover. Vi gjør da jobben gratis, men har en kostpris på 250,- for å dekke inn ekstra sølv *Forutsatt at ringen er mulig å regulere til ønsket størrelse

Del dette produktet med venner