Dulong – Piccolo armbånd, Sea Breeze – Velg mellom 18k gult gull eller sølv

Det fortryllende, delikate Piccolo Sea Breeze armbåndet består av smaragd, gul citrin, kyanitt og akvamarin. Den fine fargesammensetningen stammer fra friskheten og fargene vi ser i havet rundt Danmark.
Piccolo Sea Breeze er tilgjengelig i 18k gult gull eller sølv. Det vakre armbåndet er en del av Dulongs populære Piccolo kolleksjon.

Kommer i 5 ulike lengder, se størrelsesguide i bildekarusellen og velg ønsket lengde og materiale i rullegardinen
NB: Noen lengder er bestillingsvarer med 2-6 ukers leveringstid

Matchende ørepynt finner du her

kr 4.900kr 10.500,-

Varenummer: PIC4-1115 Kategorier: ,

Dulong Fine Jewelry har siden 2005 skapt kolleksjoner av øreringer, armbånd, halssmykker og vedheng i de fineste materialer, som 18 K gull, perler og diamanter. Smykkefirmaet ble startet som et unikt partnerskap mellom Marianne Dulong, juveler, og Anja Camilla Alajdi, designer og anerkjent stylist. Dulong Fine Jewelry er i dag et av de mest eksklusive smykkemerkene i Danmark med fokus på kompromissløst håndverk. Balansen mellom smykkenes klassiske, rå og glamorøse karakter tiltaler den stilsikre kvinnen, som gjerne skiller seg ut fra mengden og som ikke går på kompromiss med hverken kvalitet eller eksklusivitet. Vi har alltid gratis frakt over 800,- fra vår nettbutikk (69,- i fast fraktpris på bestillinger under 800,-) På enkelte ringmodeller vil det være et tillegg for ringer i størrelse fra 61 og oppover. Vi gjør da jobben gratis, men har en kostpris på 250,-/500,- for å dekke inn ekstra sølv/gull. *Forutsatt at ringen er mulig å regulere til ønsket størrelse

Del dette produktet med venner