Dulong – Delphis, langt halssmykke i sølv med ferskvannsperle – 74 cm

Halssmykke i sølv fra Dulong

Delphis Pearl halssmykke består av den elegante og feminine ferskvannsperlen. Perlen er satt på en fin stilk dekorert med fine, små skinnende dråper i forskjellige størrelser, som elegante regndråper som løper langs stilken i et asymmetrisk mønster.

Halssmykket passer perfekt til Delphis Pearl ørepynt fra samme kolleksjon, men er også vakkert med andre Dulong smykker.
Anhenget kommer med et Stream sølvkjede, 74 cm.

kr 4.100,-

Varenummer: DEL5-F1107-74 Kategorier: ,

Dulong Fine Jewelry har siden 2005 skapt kolleksjoner av øreringer, armbånd, halssmykker og vedheng i de fineste materialer, som 18 K gull, perler og diamanter. Smykkefirmaet ble startet som et unikt partnerskap mellom Marianne Dulong, juveler, og Anja Camilla Alajdi, designer og anerkjent stylist. Dulong Fine Jewelry er i dag et av de mest eksklusive smykkemerkene i Danmark med fokus på kompromissløst håndverk. Balansen mellom smykkenes klassiske, rå og glamorøse karakter tiltaler den stilsikre kvinnen, som gjerne skiller seg ut fra mengden og som ikke går på kompromiss med hverken kvalitet eller eksklusivitet. Vi har alltid gratis frakt over 800,- fra vår nettbutikk (69,- i fast fraktpris på bestillinger under 800,-) På enkelte ringmodeller vil det være et tillegg for ringer i størrelse fra 61 og oppover. Vi gjør da jobben gratis, men har en kostpris på 250,-/500,- for å dekke inn ekstra sølv/gull. *Forutsatt at ringen er mulig å regulere til ønsket størrelse

Del dette produktet med venner