Dulong – Bokstavanheng i sølv – Velg din bokstav

Det vakre Letter halssmykket i sølv fra Dulong består av et vakkert bokstavanheng på et enkelt Stream 50 kjede på 47 cm.

Bokstavsmykket er en del av kolleksjonen Letters, som er tidløse og ikoniske bokstaver fra A til Z. Hver bokstav er skapt i en unik Dulong font.

Halssmykket er en fantastisk gave til deg selv eller en god venn, uansett anledning. Et symbolsk og personlig smykke.
Du kan kombinere smykket med dine andre Dulong-anheng og smykker for å skape en mer personlig stil.

NB: Noen av bokstavene har en leveringstid på ca. 2 uker

kr 2.300,-

Varenummer: LET5-F105-47 Kategorier: ,

Dulong Fine Jewelry har siden 2005 skapt kolleksjoner av øreringer, armbånd, halssmykker og vedheng i de fineste materialer, som 18 K gull, perler og diamanter. Smykkefirmaet ble startet som et unikt partnerskap mellom Marianne Dulong, juveler, og Anja Camilla Alajdi, designer og anerkjent stylist. Dulong Fine Jewelry er i dag et av de mest eksklusive smykkemerkene i Danmark med fokus på kompromissløst håndverk. Balansen mellom smykkenes klassiske, rå og glamorøse karakter tiltaler den stilsikre kvinnen, som gjerne skiller seg ut fra mengden og som ikke går på kompromiss med hverken kvalitet eller eksklusivitet. Vi har alltid gratis frakt over 800,- fra vår nettbutikk (69,- i fast fraktpris på bestillinger under 800,-) På enkelte ringmodeller vil det være et tillegg for ringer i størrelse fra 61 og oppover. Vi gjør da jobben gratis, men har en kostpris på 250,-/500,- for å dekke inn ekstra sølv/gull. *Forutsatt at ringen er mulig å regulere til ønsket størrelse

Del dette produktet med venner