Ingridsløyfen Sølv

Den originale Ingridsløyfen med sølvbinders er en vakker 17. mai-sløyfe.

Bindersen er laget i 1.8 mm sølvtråd (925 sølv). Sløyfen er håndsydd i materialer av høy kvalitet.

Ingridsløyfen leveres i en vakker eske for oppbevaring mellom anledningene.


Alle våre produkter er designet og produsert i Norge.

Om Ingridsløyfen

En binders på jakkeslaget var under andre verdenskrig et symbol på samhold og en stille protest mot okkupasjon og undertrykkelse. Bindersen i Ingridsløyfen representerer samhold, og skal minne oss om de viktige grunnene til å feire frihet og demokrati.

kr 743,-

Varenummer: 869450 Kategori:

Velkommen til vår nettbutikk med sløyfer, armbånd og mansjettknapper fra Ingridsløyfen. Alle produktene fra Ingridsløyfen er designet, produsert og håndlaget i Norge. Fine armbånd, sløyfer til 17.mai og mansjettknapper inspirert av norske symboler og norsk natur. Ingridsløyfen er skapt for å minne oss om de viktige grunnene til at vi feirer friheten og demokratiet i Norge. Vi har alltid gratis frakt over 800,- fra vår nettbutikk (69,- i fast fraktpris på bestillinger under 800,-)

Velkommen til vår nettbutikk med Bunadssølv fra Sylvsmidja. Vi lagerfører alt bunadssølv fra Sylvsmidja til alle distrikter i Norge.  Det gjør at vi kan sende det meste samme dag og det er knapt noen som lagerfører ALT av bunadsølv fra  Sylvsmidja. Vi har alltid gratis frakt over 800,- fra vår nettbutikk (69,- i fast fraktpris på bestillinger under 800,-) AS Sylvsmidja Sylvvareverkstad har produsert bunadsølv i egne lokaler på Voss siden 1940. Selskapet er i dag Noregs ledende produsent av bunadsølv, og produserer sølv til alle landsdeler. Sylvsmidja produserer også Gullsmed Frisenbergs mange gamle tradisjonsrike søljer, som feks Kronesøljene og veskelåsen.

Del dette produktet med venner