Georg Jensen Living – BERNADOTTE, vase, medium

Georg Jensen Living – BERNADOTTE, vase, medium

Det elegante rillemønsteret fra Art Deco-perioden gir den perfekte følelsen av letthet til denne tidløse skandinaviske designvasen. Resultatet er klassisk Georg Jensen: slående, moderne og umiddelbart gjenkjennelig. Bernadotte-vasen løfter enhver borddekking og puster nytt liv i blomsteroppsatsene dine. De første delene i Bernadotte-serien ble lansert sent på 1930-tallet. De ble designet av svenske Prins Sigvard Bernadotte, som har vært en av Georg Jensens mest populære samarbeidspartnere. Han var dypt inspirert av den funksjonalistiske bevegelsen, og hans stilrene og sparsommelig dekorerte stil moderniserte sølvtøyverdenen.

Materialer: Rustfritt stål. Produktene tåler ikke oppvaskmaskin. For å beskytte speiloverflaten må du kun bruke børster med myk bust eller en en myk klut til rengjøring
H: 188 mm. Ø: 820 mm.
Designår: 2018
Lanseringsår: 2019

 

 

 

 

kr 899

Varenummer: 10014923 Kategori:

Velkommen til vår nettbutikk med Living fra Georg Jensen. Designervarer/gaveartikler til gode priser og vi har gratis frakt  over kr 500,-  (kr49,- i fast fraktpris under 500,-) Georg Jensen er et dansk designfirma som ble grunnlagt i 1904 av sølvsmeden med samme navn. Kjent for sine produkter av høy kvalitet designet av kjente formgivere som Arne Jacobsen, Sigvard Bernadotte, Henning Koppel og Maria Berntsen. I sortimentet - interiørdetaljer som skåler, bestikk, tekanner og lysestaker og ikke minst smykker i gull og sølv, samt sveitsiske håndlagede klokker. Georg Jensen er et merke som er kjent over hele verden for sitt rene klassiske design.

Del dette produktet med venner

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter