Sylvsmidja – Veskelås i pressa plett, oksidert

Veskelås i pressa plett som er oksidert. Laget av norske Sylvsmidja på Voss.

Vakker, oksidert veskelås i plett med tradisjonell dekor. Har vært brukt til mange ulike bunader i landet og er en av de mest populære veskelåsene.

Passer til: Askøy, Aust-Telemark, Vest-Telemark, Beltestakken, Bergen, Dovre, Follo, Graffer, Gudbrandsdalen, Hedemark, Lundeby, Nord-Trønderlag, Nordfjord, Olavrosen, Ringrike, Rogaland filigran, Rogaland støpt, Sogn, Valdres, Vest-Oppland, Østerdal

Mål: 127 x 127 mm

kr 2.192,-

Velkommen til vår nettbutikk med Bunadssølv fra Sylvsmidja. Vi lagerfører alt bunadssølv fra Sylvsmidja til alle distrikter i Norge.  Det gjør at vi kan sende det meste samme dag og det er knapt noen som lagerfører ALT av bunadsølv fra  Sylvsmidja. Vi har alltid gratis frakt over 900,- fra vår nettbutikk (79,- i fast fraktpris på bestillinger under 900,-) AS Sylvsmidja Sylvvareverkstad har produsert bunadsølv i egne lokaler på Voss siden 1940. Selskapet er i dag Noregs ledende produsent av bunadsølv, og produserer sølv til alle landsdeler. Sylvsmidja produserer også Gullsmed Frisenbergs mange gamle tradisjonsrike søljer, som feks Kronesøljene og veskelåsen.

Del dette produktet med venner