Gellner Pearls

Velkommen til vår nettbutikk med Gellner smykker der vi har et stort utvalg av ringer, anheng, kjeder, ørepynt og armlenker. Husk at Gellner smykker har gratis frakt  over kr 600,-  (kr59,- i fast fraktpris under 600,-)  fra vår nettbutikk.

Jörg Gellner kjøper perlene sine fra noen av verdens mest renommerte perlefarmere – og han har utviklet tette bånd til alle. Atlas pearls for hvite sydhavsperler, Robert Wan for mørke Tahitiperler og Justin Hunter for perler fra Fiji.

Når de håndplukkede perlene senere tar form som smykker og kjeder, får kunden også vite hvor perlene er dyrket – i form av et eget sertifikat.
– Det er viktig for oss å dokumentere hvor perlene kommer fra; at de er dyrket på farmer som tar hensyn til miljø og garanterer god kvalitet. Det betyr at perlene har en relativt lang dyrketid og har et tykt belegg av perlemor rundt kjernen. Jo lenger perlen er inne i østersen, jo tykkere blir belegget, forteller Jörg Gellner.

– Gellner er et eksklusivt merke. Derfor er vi opptatt av at smykkene skal ha en klassisk form. Et Gellnersmykke skal aldri gå av moten; det skal vare livet ut. Vi må ha et særpreg! Hver enkel perle er unik; det samme er et smykke fra Gellner.

Filtrer produkter Viser 1 - 32 av 85 produkter
Kategorier
Varemerke
Materiale / Metall
Sortering