Hjem » Produkter » Smykker » Ringer » Forlovelses og gifteringer » WeddingByFrisenberg-Giftering/Forlovelsesring i Gult gull – 4 mm bredde

WeddingByFrisenberg-Giftering/Forlovelsesring i Gult gull – 4 mm bredde

kr 3.975

WeddingByFrisenberg-Giftering/Forlovelsesring i Gult gull – 4 mm bredde- Flat innvendig-buet utvendig-  forlovelse/giftering av høykvalitet- inkludert regulering og gravering. Gullsmed Frisenbergs egendesignede kolleksjon av gifteringer og forlovelsesringer.

Gravering

Ringstørrelse

Varenummer: jf11gu40 Kategori:
Brands
WeddingByFrisenberg er Gullsmed J.Frisenbergs egen giftering og forlovelsesring kolleksjon. Dere finner den i vår nettbutikk eller i butikken vår i Gågata på Lillehammer. Alle profilene og breddene lagerføres slik at vi kan levere fra oss eller sende ringene dagen etter, eller samme dag om det virkelig haster. Vi utfører alt arbeid på vårt eget verksted og vi designer gjerne ringer etter ønske. Dere kan også levere gammelt gull. Ta kontakt på post@frisenberg.no om det er aktuelt, så tar vi det derifra. Vi har også eget Showroom der dere i rolige omgivelser kan finne fram til drømmeringene sammen med vår gullsmed. Ønsker dere å booke time i vårt showroom, så send gjerne en mail på forhånd post@frisenberg.no Velkommen skal dere være og ikke nøl med å ta kontakt om dere lurer på noe. Vi lager ringene slik dere vil ha dem.

Beskrivelse

WeddingByFrisenberg-Giftering/Forlovelsesring i Gult gull – 4 mm bredde- Flat innvendig-buet utvendig-  forlovelse/giftering av høykvalitet- inkludert regulering og gravering. Gullsmed Frisenbergs egen kolleksjon av gifteringer og forlovelsesringer.