Huldresølv-sølv-ørestikk-HULDREHJERTE

Huldresølv-sølv-ørestikk-HULDREHJERTE-En flott ørepynt i oksidert sølv 925 med det opprinnelige “huldrehjertet”. Hjertet har graveringer av “livets tre” og er hentet fra den aller første brosjen som Elise Thiis-Evensen designet i 1994. Kommer også med heng og krok. Lengde : 22 mm.

kr 1.160,-

Varenummer: 31045 Kategori:

Velkommen til vår nettbutikk med Huldresølv smykker der vi har et stort utvalg av ringer, anheng, kjeder, ørepynt og armlenker. Stort utvalg av Huldresølv og gratis frakt  over kr 600,-  (kr59,- i fast fraktpris under 600,-)fra vår nettbutikk.

Huldresølv er en familieeid håndverksbedrift som designer og lager sølvsmykker og draktsølv. Smykkene er inspirert av norsk tradisjon, folketro og mystikk kombinert med det internasjonale trendbildet.

Huldresølv ble etablert i 1994 av fjerde generasjons gullsmed og diplomgemmolog Elise Thiis-Evensen. Vi er stolte av å levere et helnorsk produkt – håndlaget i Telemark. Fem gullsmeder jobber fulltid med produksjon av smykkene, i lyse og flotte lokaler som er spesialdesignet for arbeidet. Resultatet er smykker med en sjel, historie og kvalitet som norske kvinner kan bære med stolthet, glede og god samvittighet – livet ut. NB: Sølvringer i str 61 og oppover har et tillegg på 250,-

Del dette produktet med venner