Georg Jensen – HALO øreringer – 18 kt. gult gull med briljantslipte diamanter -1,24 ct

Georg Jensen – HALO øreringer – 18 kt. gult gull med briljantslipte diamanter -1,24 ct

Inspirert av skjønnheten i det nordisk lys og de ulike månefasene, gir Halo-kolleksjonen en følelse av uanstrengt og naturlig eleganse.

To gylne sirkler er utsmykket med diamanter og plassert tett sammen for å danne en dramatisk ørering som både er iøynefallende og tidløs.

Sirklene er nesten identiske i størrelse for å skape et kraftfullt grafisk uttrykk når de ses i profil. Det har fortsatt et element av organisk mykhet, som tjener som en fin kontrast til den skarpe minimalismen du opplever når øreringen betraktes forfra.

HALO-kolleksjonen er designet av den danske designer Sophie Bille Brahe, og hun hadde en spesiell type kvinne i tankene gjennom designprosessen; en moderne jente med en enkel og avslappet holdning, og en naturlig utstråling.

Det krever stor nøyaktighet og håndverksmessig dyktighet å bekle øreringene med diamantinnfatning på begge sider. Innfatningshull bores på begge sider, og man må være svært presis når man tilpasser diamantene for hånd.

 

  • Materialer: 18 kt. gult gull
  • Briljantslipte diamanter. Totalt 1,24 ct.
  • Mål: Ø: 23 mm.
  • Designår: 2018
  • Lanseringsår: 2018

 

kr 59.000

Varenummer: 10014070 Kategori:

Velkommen til vår nettbutikk med Georg Jensen smykker der vi har et stort utvalg av ringer, anheng, kjeder, ørepynt og armlenker. Husk at Georg Jensen smykker har gratis frakt  over kr 500,-  (kr49,- i fast fraktpris under 500,-)  fra vår nettbutikk. Georg Jensen er et dansk designfirma som ble grunnlagt i 1904 av sølvsmeden med samme navn. Kjent for sine produkter av høy kvalitet designet av kjente formgivere som Arne Jacobsen, Sigvard Bernadotte, Henning Koppel og Maria Berntsen. I sortimentet - interiørdetaljer som skåler, bestikk, tekanner og lysestaker og ikke minst smykker i gull og sølv, samt sveitsiske håndlagede klokker. Georg Jensen er et merke som er kjent over hele verden for sitt rene klassiske design.

Del dette produktet med venner

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter