Huldresølv – Seljord anheng i sølv – 30 farger å velge mellom

Huldresølv – Seljord anheng i sølv – 30 farger å velge mellom.

Et flott anheng i oksidert sølv 925, der en Swarovskikrystall er omkranset av en flettet kant. Leveres i 30 ulike fargekombinasjoner.
Diameter: 11 mm

Velg i rullgardinmeny hvilken farge på steinen du ønsker.

NB: Uten kjede

kr 570,-

Nullstill

Varenummer: Ingen varenummer Kategori:

Velkommen til vår nettbutikk med Huldresølv smykker der vi har et stort utvalg av ringer, anheng, kjeder, ørepynt og armlenker. Stort utvalg av Huldresølv og gratis frakt  over kr 600,-  (kr59,- i fast fraktpris under 600,-)fra vår nettbutikk.

Huldresølv er en familieeid håndverksbedrift som designer og lager sølvsmykker og draktsølv. Smykkene er inspirert av norsk tradisjon, folketro og mystikk kombinert med det internasjonale trendbildet.

Huldresølv ble etablert i 1994 av fjerde generasjons gullsmed og diplomgemmolog Elise Thiis-Evensen. Vi er stolte av å levere et helnorsk produkt – håndlaget i Telemark. Fem gullsmeder jobber fulltid med produksjon av smykkene, i lyse og flotte lokaler som er spesialdesignet for arbeidet. Resultatet er smykker med en sjel, historie og kvalitet som norske kvinner kan bære med stolthet, glede og god samvittighet – livet ut. NB: Sølvringer i str 61 og oppover har et tillegg på 250,-

Del dette produktet med venner

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter