Georg Jensen – Offspring halssmykke i gult gull

Offspring hjerteanheng i gult gull er en fin hyllest til det ubrytelige båndet mellom en mor og hennes barn.

To eggeformede sirkler er forbundet og skaper et hjerte. Hjertet er ikke komplett uten at de to delene er sammen, og det er en vakker påminnelse til den som har det på om å verdsette forholdet til den du elsker.

Offspring-kolleksjonen er skapt av Jacqueline Rabun, en anerkjent amerikansk smykkedesigner som er kjent for sin dristige og følelsesmessige design. «Når du bruker Offspring-anhenget skal det være en del av kroppen din,» sier Jacqueline Rabun og fortsetter, «det skal styrke deg og gi deg selvtillit.»

Offspring hjerteanheng er laget av gult gull. Kjedet kan tilpasses slik at det passer til deg.

H: 11,5 mm
B: 14 mm
45 cm, 1.1 mm ankerkjede. Kjedet kan forkortes ved å bruke løkkene.

 

 

Veil: kr 7.800

Varenummer: 10014694 Kategori:

Velkommen til vår nettbutikk med Georg Jensen smykker der vi har et stort utvalg av ringer, anheng, kjeder, ørepynt og armlenker. Husk at Georg Jensen smykker har gratis frakt  over kr 600,-  (kr59,- i fast fraktpris under 600,-)  fra vår nettbutikk. Georg Jensen er et dansk designfirma som ble grunnlagt i 1904 av sølvsmeden med samme navn. Kjent for sine produkter av høy kvalitet designet av kjente formgivere som Arne Jacobsen, Sigvard Bernadotte, Henning Koppel og Maria Berntsen. I sortimentet - interiørdetaljer som skåler, bestikk, tekanner og lysestaker og ikke minst smykker i gull og sølv, samt sveitsiske håndlagede klokker. Georg Jensen er et merke som er kjent over hele verden for sitt rene klassiske design.

Del dette produktet med venner

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter