Georg Jensen – Moonlight Grapes Armbånd – sterlingsølv

I en ny og oppdatert utgave av MOONLIGHT GRAPES-armbåndet har det klassiske motivet fått en moderne vri, samtidig som det har beholdt sin tidløse appell.

Tre små drueklaser er vakkert plassert på sølvarmbåndet for et elegant uttrykk som passer til ethvert antrekk.

Den originale MOONLIGHT GRAPES-kolleksjonen er designet av Georg Jensen selv, helt tilbake på begynnelsen av 1900-tallet, er periode da han var svært inspirert av naturen og alle dens former og strukturer.

MOONLIGHT GRAPES-armbåndet er utført i oksidert sterlingsølv.

Armbåndet fås i 3 forskjellige størrelser; S, M og L
Bredde: 6,5 mm

kr 3.150

Nullstill
Varenummer: 10014384 Kategori:

Velkommen til vår nettbutikk med Georg Jensen smykker der vi har et stort utvalg av ringer, anheng, kjeder, ørepynt og armlenker. Husk at Georg Jensen smykker har gratis frakt  over kr 500,-  (kr49,- i fast fraktpris under 500,-)  fra vår nettbutikk. Georg Jensen er et dansk designfirma som ble grunnlagt i 1904 av sølvsmeden med samme navn. Kjent for sine produkter av høy kvalitet designet av kjente formgivere som Arne Jacobsen, Sigvard Bernadotte, Henning Koppel og Maria Berntsen. I sortimentet - interiørdetaljer som skåler, bestikk, tekanner og lysestaker og ikke minst smykker i gull og sølv, samt sveitsiske håndlagede klokker. Georg Jensen er et merke som er kjent over hele verden for sitt rene klassiske design.

Del dette produktet med venner

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter