Georg Jensen – HALO armring i 18K gult gull med diamanter – Eksklusiv utgave og er 1 av 2 levert i Norge i 2018

Georg Jensen – HALO armring – 18 kt. gult gull med briljantslipte diamanter – fra 1,72 ct

Inspirert av skjønnheten i det nordisk lys og de ulike månefasene, gir Halo-kolleksjonen en følelse av uanstrengt og naturlig eleganse.

To praktfulle rader av diamanter danner den øvre siden av det gylne HALO-armringen. Diamantene er plassert for hånd med høy presisjon, og resultatet er derfor et helt unikt smykke.

Med det samme låsen i HALO-armringen er festet, blir det en del av den du er – og fordi det er snakk om noe helt spesielt, er det på sin plass at du alltid har det med deg.

“Jeg har forsøkt å gi designet et innslag av letthet, og du kan nesten kalle det en aura av enkelhet,” sier designer Sophie Bille Brahe, når hun beskriver designprosessen. “Det var viktig for meg at kolleksjonen reflekterte både Georg Jensen og meg selv. Georg Jensen-designspråket representeres i de vakkert kurvede og svært myke linjene, mens designuttrykket mitt fremgår av det presise og rene. “For å fusjonere de to åpenbare motsetningene, valgte jeg den sirkulære formen, og skapte en mykhet med et presist utseende.”

HALO armbånd er laget av 18 karat gult gull og total karat diamanter avhenger av størrelsen på armbåndet, fra 1,72–1,83 carat briljantslipte diamante

Mål: B: 5,5 mm
Omkrets: 175 mm

 

 

kr 98.000

Varenummer: 10014130 Kategori:

Velkommen til vår nettbutikk med Georg Jensen smykker der vi har et stort utvalg av ringer, anheng, kjeder, ørepynt og armlenker. Husk at Georg Jensen smykker har gratis frakt  over kr 500,-  (kr49,- i fast fraktpris under 500,-)  fra vår nettbutikk. Georg Jensen er et dansk designfirma som ble grunnlagt i 1904 av sølvsmeden med samme navn. Kjent for sine produkter av høy kvalitet designet av kjente formgivere som Arne Jacobsen, Sigvard Bernadotte, Henning Koppel og Maria Berntsen. I sortimentet - interiørdetaljer som skåler, bestikk, tekanner og lysestaker og ikke minst smykker i gull og sølv, samt sveitsiske håndlagede klokker. Georg Jensen er et merke som er kjent over hele verden for sitt rene klassiske design.

Del dette produktet med venner

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter