Huldresølv-sølv-armlenke-EVA med blå topas- firkantet revehale

Huldresølv-sølv-armlenke-EVA med firkantet revehale. En lekker armlenke i blankt sølv 925 som er laget av 3 mm  firkantet revehale. Den har en håndfattet blå topaz omkranset av tvunnede tråder. Lengde: 19 cm. Str. sten: 8 x 6 mm

kr 3.565

Varenummer: 330170-3 Kategori:

Velkommen til vår nettbutikk med Huldresølv smykker der vi har et stort utvalg av ringer, anheng, kjeder, ørepynt og armlenker. Stort utvalg av Huldresølv og gratis frakt  over kr 500,-  (kr49,- i fast fraktpris under 500,-)fra vår nettbutikk.

Huldresølv er en familieeid håndverksbedrift som designer og lager sølvsmykker og draktsølv. Smykkene er inspirert av norsk tradisjon, folketro og mystikk kombinert med det internasjonale trendbildet.

Huldresølv ble etablert i 1994 av fjerde generasjons gullsmed og diplomgemmolog Elise Thiis-Evensen. Vi er stolte av å levere et helnorsk produkt – håndlaget i Telemark. Fem gullsmeder jobber fulltid med produksjon av smykkene, i lyse og flotte lokaler som er spesialdesignet for arbeidet. Resultatet er smykker med en sjel, historie og kvalitet som norske kvinner kan bære med stolthet, glede og god samvittighet – livet ut.

Del dette produktet med venner

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter