Georg Jensen – 2020 sett med lysholdere, isnellik og rosett – forgylt

Et juletre med levende stearinlys er vel noe av det mest stemningsfulle og nostalgiske vi forbinder med den magiske høytiden. Skap ekstra stemning med disse to lysholderne forgylt med 18 karat gull. De forestiller hver sin isblomst, en rosett og en nellik.

Lysholderne er laget i en sinklegering som deretter er belagt med 18 karat gull i Georg Jensens eget verksted i Danmark.

H: 169 mm
B: 25 mm
D: 16 mm

 

 

kr 379

Varenummer: 10017740 Kategorier: ,

Velkommen til vår nettbutikk med Living fra Georg Jensen. Designervarer/gaveartikler til gode priser og vi har gratis frakt  over kr 500,-  (kr49,- i fast fraktpris under 500,-) Georg Jensen er et dansk designfirma som ble grunnlagt i 1904 av sølvsmeden med samme navn. Kjent for sine produkter av høy kvalitet designet av kjente formgivere som Arne Jacobsen, Sigvard Bernadotte, Henning Koppel og Maria Berntsen. I sortimentet - interiørdetaljer som skåler, bestikk, tekanner og lysestaker og ikke minst smykker i gull og sølv, samt sveitsiske håndlagede klokker. Georg Jensen er et merke som er kjent over hele verden for sitt rene klassiske design.

Del dette produktet med venner

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter