Hjem » Produkter » Gaveartikler » Georg Jensen JULEPYNT » Georg Jensen – 2019 Ornament, Stjerne forgylt

Georg Jensen – 2019 Ornament, Stjerne forgylt

kr 169

Mål: H: 86 mm. B: 98 mm.

Varenummer: gjl-10015303 Kategorier: ,
Brands
Velkommen til vår nettbutikk med Living fra Georg Jensen. Designervarer/gaveartikler til gode priser og vi har gratis frakt  over kr 500,-  (kr49,- i fast fraktpris under 500,-) Georg Jensen er et dansk designfirma som ble grunnlagt i 1904 av sølvsmeden med samme navn. Kjent for sine produkter av høy kvalitet designet av kjente formgivere som Arne Jacobsen, Sigvard Bernadotte, Henning Koppel og Maria Berntsen. I sortimentet - interiørdetaljer som skåler, bestikk, tekanner og lysestaker og ikke minst smykker i gull og sølv, samt sveitsiske håndlagede klokker. Georg Jensen er et merke som er kjent over hele verden for sitt rene klassiske design.

Beskrivelse

Sinklegering belagt med 18 karat gull.

Mål: H: 42 mm. B: 45 mm

Designer Sanne Lund Traberg – en langvarig samarbeidspartner av Georg Jensen – studerte de mange art deco-verkene som finnes i arkivet før hun kom opp med designene for årets Christmas Collectibles – en kolleksjon som reflekterer husets historie, samtidig som den har et moderne uttrykk. Resultatet er tidløst og iøynefallende.

Stjernen, som er laget i Georg Jensens egne verksteder i Danmark, er laget av 18 karat gullbelagt sinklegering og henger i et fint kjede.