Hjem » Produkter » Gaveartikler » Georg Jensen JULEPYNT » Georg Jensen – 2019 Ornament, palladiumbelagt stjerne

Georg Jensen – 2019 Ornament, palladiumbelagt stjerne

kr 169

Mål: H: 86 mm. B: 98 mm.

Varenummer: gjl-10015304 Kategorier: ,
Brands
Velkommen til vår nettbutikk med Living fra Georg Jensen. Designervarer/gaveartikler til gode priser og vi har gratis frakt  over kr 500,-  (kr49,- i fast fraktpris under 500,-) Georg Jensen er et dansk designfirma som ble grunnlagt i 1904 av sølvsmeden med samme navn. Kjent for sine produkter av høy kvalitet designet av kjente formgivere som Arne Jacobsen, Sigvard Bernadotte, Henning Koppel og Maria Berntsen. I sortimentet - interiørdetaljer som skåler, bestikk, tekanner og lysestaker og ikke minst smykker i gull og sølv, samt sveitsiske håndlagede klokker. Georg Jensen er et merke som er kjent over hele verden for sitt rene klassiske design.

Beskrivelse

Palladiumbelagt sinklegering

Mål: H: 42 mm. B: 45 mm

For årets Christmas Collectibles har den danske designeren, Sanne Lund Traberg, gjenfortolket tradisjonelle dekorasjoner ved bruk av kubiske og art deco-motiver, på en måte som mesterlig forener arven etter Georg Jensen med en helt moderne tilnærming. Resultatet er sjarmerende og tidløst.

Denne vakre stjernedekorasjonen, som er laget av håndverkere i Georg Jensens egne danske verksteder, er laget av sinklegering med palladiumbelegg. Den kommer med et fint kjede.