Hjem » Produkter » Gaveartikler » Georg Jensen JULEPYNT » Georg Jensen – 2019 Juleornament, Stjerne i forgylt messing

Georg Jensen – 2019 Juleornament, Stjerne i forgylt messing

kr 189

Mål: H: 86 mm. B: 98 mm.

Varenummer: gjl-10015295 Kategorier: ,
Brands
Velkommen til vår nettbutikk med Living fra Georg Jensen. Designervarer/gaveartikler til gode priser og vi har gratis frakt  over kr 500,-  (kr49,- i fast fraktpris under 500,-) Georg Jensen er et dansk designfirma som ble grunnlagt i 1904 av sølvsmeden med samme navn. Kjent for sine produkter av høy kvalitet designet av kjente formgivere som Arne Jacobsen, Sigvard Bernadotte, Henning Koppel og Maria Berntsen. I sortimentet - interiørdetaljer som skåler, bestikk, tekanner og lysestaker og ikke minst smykker i gull og sølv, samt sveitsiske håndlagede klokker. Georg Jensen er et merke som er kjent over hele verden for sitt rene klassiske design.

Beskrivelse

Mål: H: 69 mm. B: 73 mm.

Designer Sanne Lund Trabergs 2019 Christmas Collectibles-kolleksjon inkorporerer art deco og kubistiske, grafiske elementer som refererer Georg Jensens rike arv, samtidig som den har et helt moderne uttrykk som appellerer til både gammel og ung.

Stjerneornamentet er mesterlig utført i Danmark i Georg Jensens egne verksteder for å sikre den aller beste kvaliteten. Det er laget av 18 karat gullbelagt messing og leveres med både et moderne isblått sløyfebånd og et mer tradisjonelt rødt.