Hjem » Produkter » Gaveartikler » Georg Jensen JULEPYNT » Georg Jensen – 2019 Julekule i palladiumbelagt messing

Georg Jensen – 2019 Julekule i palladiumbelagt messing

kr 249

Mål: H: 86 mm. B: 98 mm.

Varenummer: gjl-10015316 Kategorier: ,
Brands
Velkommen til vår nettbutikk med Living fra Georg Jensen. Designervarer/gaveartikler til gode priser og vi har gratis frakt  over kr 500,-  (kr49,- i fast fraktpris under 500,-) Georg Jensen er et dansk designfirma som ble grunnlagt i 1904 av sølvsmeden med samme navn. Kjent for sine produkter av høy kvalitet designet av kjente formgivere som Arne Jacobsen, Sigvard Bernadotte, Henning Koppel og Maria Berntsen. I sortimentet - interiørdetaljer som skåler, bestikk, tekanner og lysestaker og ikke minst smykker i gull og sølv, samt sveitsiske håndlagede klokker. Georg Jensen er et merke som er kjent over hele verden for sitt rene klassiske design.

Beskrivelse

Messing belagt med palladium

Høyde: 60 mm
Bredde: 50 mm

Danskfødte Sanne Lund Traberg har sans for å friske opp fortiden og kombinere den med et helt moderne uttrykk. Dette gjorde henne til et naturlig valg for å designe Georg Jensens 2019 Collectibles idet hun behersker kunsten å smelte sammen tradisjon og modernitet i dekorasjoner som vil bli fremtidige arvestykker.

Denne kulen, som er mesterlig utformet av håndverkere i Georg Jensens egne verksteder i Danmark, er laget i palladiumbelagt messing og kommer med et utvalg av enten et tradisjonelt rødt eller en mer moderne isblått sløyfebånd.