Hjem » Produkter » Gaveartikler » Georg Jensen JULEPYNT » Georg Jensen – 2019 Julehjerte i palladiumbelagt messing

Georg Jensen – 2019 Julehjerte i palladiumbelagt messing

kr 249

Mål: H: 86 mm. B: 98 mm.

Varenummer: gjl-10015318 Kategorier: ,
Brands
Velkommen til vår nettbutikk med Living fra Georg Jensen. Designervarer/gaveartikler til gode priser og vi har gratis frakt  over kr 500,-  (kr49,- i fast fraktpris under 500,-) Georg Jensen er et dansk designfirma som ble grunnlagt i 1904 av sølvsmeden med samme navn. Kjent for sine produkter av høy kvalitet designet av kjente formgivere som Arne Jacobsen, Sigvard Bernadotte, Henning Koppel og Maria Berntsen. I sortimentet - interiørdetaljer som skåler, bestikk, tekanner og lysestaker og ikke minst smykker i gull og sølv, samt sveitsiske håndlagede klokker. Georg Jensen er et merke som er kjent over hele verden for sitt rene klassiske design.

Beskrivelse

Messing belagt med palladium

Høyde: 57 mm
Bredde: 56 mm

Designer Sanne Lund Trabergs bruk av tradisjonelle art deco-detaljer på moderne figurer gjør 2019 Collectibles til tidløse dekorasjoner med respekt for fortiden og et øye for fremtiden. Dekorasjonene vil utvilsomt bli til arvestykker for fremtidige generasjoner.

Hjertet, som er laget i Georg Jensens egne verksteder i Danmark, er laget i palladiumbelagt messing. Det kommer med et utvalg av et tradisjonelt rødt og et moderne isblått sløyfebånd.