Hjem » Produkter » Gaveartikler » Georg Jensen JULEPYNT » Georg Jensen – 2019 Julehjerte i forgylt messing

Georg Jensen – 2019 Julehjerte i forgylt messing

kr 249

Mål: H: 86 mm. B: 98 mm.

Varenummer: gjl-10015315 Kategorier: ,
Brands
Velkommen til vår nettbutikk med Living fra Georg Jensen. Designervarer/gaveartikler til gode priser og vi har gratis frakt  over kr 500,-  (kr49,- i fast fraktpris under 500,-) Georg Jensen er et dansk designfirma som ble grunnlagt i 1904 av sølvsmeden med samme navn. Kjent for sine produkter av høy kvalitet designet av kjente formgivere som Arne Jacobsen, Sigvard Bernadotte, Henning Koppel og Maria Berntsen. I sortimentet - interiørdetaljer som skåler, bestikk, tekanner og lysestaker og ikke minst smykker i gull og sølv, samt sveitsiske håndlagede klokker. Georg Jensen er et merke som er kjent over hele verden for sitt rene klassiske design.

Beskrivelse

Messing belagt med 18 karat gull

Høyde: 57 mm
Bredde: 56 mm

Ved å bringe sammen tradisjonelle julesymboler, med dekorative elementer fra art deco-arven etter Georg Jensen, og en moderne tilnærming til design har Sanne Lund Traberg skapt en samlekolleksjon som vekker minner fra fortiden, samtidig som den appellerer til et moderne publikum.

Hjertet er laget i Danmark av messing og galvanisert med 18 karat gull, og kommer med et utvalg av tradisjonelt rødt og et moderne isblått sløyfebånd.