Hjem » Produkter » Gaveartikler » Georg Jensen JULEPYNT » Georg Jensen – 2019 Julebjelle i palladiumbelagt messing

Georg Jensen – 2019 Julebjelle i palladiumbelagt messing

kr 249

Mål: H: 86 mm. B: 98 mm.

Varenummer: gjl-10015317 Kategorier: ,
Brands
Velkommen til vår nettbutikk med Living fra Georg Jensen. Designervarer/gaveartikler til gode priser og vi har gratis frakt  over kr 500,-  (kr49,- i fast fraktpris under 500,-) Georg Jensen er et dansk designfirma som ble grunnlagt i 1904 av sølvsmeden med samme navn. Kjent for sine produkter av høy kvalitet designet av kjente formgivere som Arne Jacobsen, Sigvard Bernadotte, Henning Koppel og Maria Berntsen. I sortimentet - interiørdetaljer som skåler, bestikk, tekanner og lysestaker og ikke minst smykker i gull og sølv, samt sveitsiske håndlagede klokker. Georg Jensen er et merke som er kjent over hele verden for sitt rene klassiske design.

Beskrivelse

Messing belagt med palladium.

Høyde: 60 mm
Bredde: 50 mm

Den langvarige Georg Jensen-samarbeidspartneren, Sanne Lund Traberg, forstår viktigheten av både arv og modernitet, noe som gjør henne til et naturlig valg for utformingen av 2019 Christmas Collectibles. Hun blander art deco-referanser fra arkivene med en frisk, moderne tilnærming som resulterer i en vakker og tidløs kolleksjon.

Denne skinnende, sølvfargede bjellen er laget av palladiumbelagt messing i Georg Jensens egne verksteder i Danmark. Det følger med sløyfebånd for oppheng – både et tradisjonelt rødt og et moderne isblått.