Hjem » Produkter » Gaveartikler » Georg Jensen JULEPYNT » Georg Jensen – 2019 Collectibles gavesett i palladiumbelagt messing

Georg Jensen – 2019 Collectibles gavesett i palladiumbelagt messing

kr 629

Mål: H: 86 mm. B: 98 mm.

Varenummer: gjl-10015320 Kategorier: ,
Brands
Velkommen til vår nettbutikk med Living fra Georg Jensen. Designervarer/gaveartikler til gode priser og vi har gratis frakt  over kr 500,-  (kr49,- i fast fraktpris under 500,-) Georg Jensen er et dansk designfirma som ble grunnlagt i 1904 av sølvsmeden med samme navn. Kjent for sine produkter av høy kvalitet designet av kjente formgivere som Arne Jacobsen, Sigvard Bernadotte, Henning Koppel og Maria Berntsen. I sortimentet - interiørdetaljer som skåler, bestikk, tekanner og lysestaker og ikke minst smykker i gull og sølv, samt sveitsiske håndlagede klokker. Georg Jensen er et merke som er kjent over hele verden for sitt rene klassiske design.

Beskrivelse

Messing belagt med palladium

Mål kule/bjelle/hjerte
H: 60 mm. B: 50 mm. /H: 60 mm. B: 50 mm. / H: 57 mm. B: 56 mm.

For Georg Jensens 2019 Christmas Collectibles har designer Sanne Lund Traberg tatt utgangspunkt i klassiske julesymboler og tilført dem art deco- og kubistiske elementer som gir en abstrakt og skulpturell vri til tradisjonelle dekorasjoner.

Disse tre ornamentene er laget i Georg Jensens egne verksteder i Danmark av palladiumbelagt messing. De kommer med et utvalg av tradisjonelle røde sløyfebånd og moderne isblå som gir ulike stylingmuligheter.