Hjem » Produkter » Gaveartikler » Georg Jensen JULEPYNT » Georg Jensen – 2019 Collectibles gavesett i forgylt messing

Georg Jensen – 2019 Collectibles gavesett i forgylt messing

kr 629

Mål: H: 86 mm. B: 98 mm.

Varenummer: gjl-10015319 Kategorier: ,
Brands
Velkommen til vår nettbutikk med Living fra Georg Jensen. Designervarer/gaveartikler til gode priser og vi har gratis frakt  over kr 500,-  (kr49,- i fast fraktpris under 500,-) Georg Jensen er et dansk designfirma som ble grunnlagt i 1904 av sølvsmeden med samme navn. Kjent for sine produkter av høy kvalitet designet av kjente formgivere som Arne Jacobsen, Sigvard Bernadotte, Henning Koppel og Maria Berntsen. I sortimentet - interiørdetaljer som skåler, bestikk, tekanner og lysestaker og ikke minst smykker i gull og sølv, samt sveitsiske håndlagede klokker. Georg Jensen er et merke som er kjent over hele verden for sitt rene klassiske design.

Beskrivelse

Messing belagt med 18 karat gull

Mål kule/bjelle/hjerte
H: 60 mm. B: 50 mm. /H: 60 mm. B: 50 mm. / H: 57 mm. B: 56 mm.

For Georg Jensens 2019 Christmas Collectibles har designer Sanne Lund Traberg tatt utgangspunkt i klassiske julesymboler og tilført dem art deco- og kubistiske elementer som gir en abstrakt og skulpturell vri til tradisjonelle dekorasjoner.

Disse tre ornamentene er laget i Georg Jensens egne verksteder i Danmark av 18 karat gullbelagt messing. De kommer med et utvalg av tradisjonelle røde sløyfebånd og moderne isblå som gir ulike stylingmuligheter.