Ingridsløyfen Sølv – Snøfjell

Ingridsløyfen med Snøfjell og binders – er en festsløyfe til 17. mai og andre store anledninger. Sløyfen symboliserer samhold, den norske naturen og flagget vårt.

Snøfjell er i 925-sølv og håndlagt emalje fra Opro Norske Emaljesmykker.
 Ingridsløyfens binders er laget i 1.8 mm sølvtråd (925 sølv). Sløyfen er håndsydd i materialer av høy kvalitet.Ingridsløyfen leveres i en vakker eske for oppbevaring mellom anledningene.

Om Ingridsløyfen

En binders på jakkeslaget var under andre verdenskrig et symbol på samhold og en stille protest mot okkupasjon og undertrykkelse. Bindersen i Ingridsløyfen representerer samhold, og skal minne oss om de viktige grunnene til å feire frihet og demokrati.

kr 1.290,-

Varenummer: Ingridsløyfen-sølv-snøfjell Kategori:

Velkommen til vår nettbutikk med sløyfer, armbånd og mansjettknapper fra Ingridsløyfen. Alle produktene fra Ingridsløyfen er designet, produsert og håndlaget i Norge. Fine armbånd, sløyfer til 17.mai og mansjettknapper inspirert av norske symboler og norsk natur. Ingridsløyfen er skapt for å minne oss om de viktige grunnene til at vi feirer friheten og demokratiet i Norge. Husk at ved bestilling i nettbutikken av produkter fra Ingridsløyfen har vi gratis frakt over kr 600,- (kr 59,- i fast fraktpris under 600,-).

Del dette produktet med venner