Andersen

Velkommen til vår nettbutikk med Andersen porselen / sølv ørepynt. Her har vi et stort utvalg av sølv og porselen ørepynt både på stift og med creol. Husk at Andersen porselen ørepynt har gratis frakt over kr 500,-  (kr49,- i fast fraktpris under 500,-) i vår nettbutikk.

¨Smykkefirmaet Nordahl Andersen lanserte høsten 2014 en helt ny serie av smykker fremstillt i porselen. Det er den danske designeren Lene Lok, som har designet de enkle og vakre smykkene "Det har vært spennnende og samarbeide med Nordahl Andersen om utvikling og design av den nye ANDERSEN - kolleksjonen. Med utgangspunkt i min passion for dansk design og rene linjer, har jeg fokusert på og skape noen flotte smykker i porselen og sølv - i meget høykvalitet" sier Lene Lok.

Smykkene er håndlaget etter gamle tradisjoner, og er dekorert med fine trykk i lyse farger,som matcher poselenens fine overflate. Metallet er 925 sterling silver. Kolleksjonen omfatter 60 forskjellige ørestikk og creoler og ny designs vil komme fremover.
Selskapet har siden vokst hurtig og arbeider målrettet for og utvikle egne unike designs.

Filtrer produkter Viser alle 31 produkter
Kategorier
Varemerke
Materiale / Metall
Sortering